Semne Oculte 2

48,693 vizualizari
Simbolul Sfantul Pamant este facut pentru Mama Natura.
Hexagrama desenata de Aleister Crowley reprezinta un simbol al Ordinului Stelei Argintii, care ii apartine, Astrum Argentum sau AA.
Labirintul: Facut in timpul Erei Bronzului care simbolizeaza calea initierii.
Foca Caii Drepte indica magia Neagra si calea catre Satana.
Dorinta: Simbolizeaza ritualurile fertilitatii si crearea dorintei intr-o persoana. Un spirit al Dorintei este puterea care reprezinta aceasta uniune a barbatilor/femeilor. Este supranumit si Foca cu Viata Lunga.
Acest medalion este bazat pe semnul din cartea lui Eliphas Levi: Ritualul Magiei Trascendente. Vechimea acestui medalion este necunoscuta.
Inversul celor de mai sus.
Simbolul Ritualului Sangelui reprezinta sacrificiile umane si animale.
Cercul intr-un ritual are diferite interpretari in diferite grupuri. Protectia de Rau, simbolul ciclului vietii sau al complementaritatii. 274,5 cm diametru cu alt cerc mic inauntru si poate o pentagrama desanata in interior.
Simbolul Ritualului Sexual este folosit pentru a indica locul si scopul.
Crucea Satanica: Un semn de intrebare intors invers care minimalizeaza dominatia lui Dumnezeu. In cult este reprezentarea celor trei printi; Satana, Belial si Leviatan. Simbolizeaza puterea absoluta a lui Lucifer.
Crucea inversata a Justitiei Satanice, daca este insciptionata in toracele unei victime inseamna ca acea persoana a fost o tradatoare. Linia verticala reprezinta prezenta omului. Cea orizontala indica eternitatea trecutului si viitorului. Arcul reprezinta lumea si pentru ca este inversat reprezinta o insulta catre Dumnezeu.
S-ul Satanic: Reprezinta un fulger care prevesteste “Distrugatorul”. In mitologie a fost arma lui Zeus. Purtata pentru a avea putere asupra celorlalti. A mai fost purtata si de infricosatoarea SS a Germaniei Naziste.
Simbolul Zeitei spiralei din Evul Mediu a paletei universale de crestere in natura. O variatie cu trei linii a fost folosita de cativa reprezentanti al numarului bestiei … 666.
Steaua si semiluna: Reprezinta zeita lunii, Diana, si “fiul diminetii”, numele lui Lucifer in Isaia 14:12. Vrajitoria foloseste semnul in felul in care este aratat in imagine iar Satanismul intoarce semnul in directia opusa.
Roata Soarelui sau Swastika: Un simbol religios folosit cu mult inainte sa ajunga Hitler la putere. A fost folosit in inscriptiile budiste, monumentele Celtice si la monedele grecesti. Se credea ca reprezinta cursul soarelui in ceruri.
Sabia Puterii poate fi vazuta dreapta sau intoarsa invers cu o picatura de sange. Folosita de unii satanisti pentru a reprezenta lumina si intunericul.
Talisman sau Amuleta despre care se credea ca are puteri magice. De obicei are inscriptionat un desen sau un text cu numele.
Cornul Italian: Alt nume … Cornul Unicornului. Introdus de Lordul Druizilor din Scotia si Irlanda. Este asociat cu norocul. Mai este folosit si sa alunge pe “Maluka” sau “Ochiul Raului”. De asemenea mai inseamna ca Satana va avea grija de inaltarea noastra.
Triunghiul Traumatizat: Folosit pentru scopuri magice in initierea farmecilor si chemarea demonilor. Gasit pe langa zonele pe unde au avut loc ritualurile, inainte se credea ca este o usa prin care un demon va fi chemat.

Cuvinte populare:

Get Adobe Flash player